Missie

 

Mijn missie is mensen in verbinding met zichzelf en met anderen brengen.

Dit is het contact met jezelf helpen vinden of herstellen zodat je vanuit de verbinding met jezelf kunt leven. Hierdoor ga je in het leven de dingen doen die echt bij je passen en kun je jouw levensopdracht vervullen. Je gaat « je ding doen », zoals men dat vaak zegt.

Van hier uit kun je tevens beter de verbinding met je naasten (partner, kinderen, familie) en met de samenleving (werk, verenigingen, maatschappelijke organisaties) aangaan.

Wanneer je nog een stap verder wilt gaan, voel je ook de verbinding met moeder aarde en met het hogere. Ik zie mezelf daarbij als instrument dat ter beschikking van jou staat. 
 

 

Leven in verbinding

 

We streven er naar om onze drempel zo laag mogelijk te houden (ook financieel) en onze praktijk zoveel mogelijk voor iedereen toegankelijk te maken. De praktijkruimte zelf is reeds toegankelijk voor rolstoelgebruikers . In de loop van 2019 wordt het hellend vlak buiten aangelegd samen met de heraanleg van de parking. Nu is de praktijk ook al toegankelijk via een voorlopige oplossing.